AMATÖR MİLLİ TAKIMINDA BİR URFALI DAHA

Şanlıurfa futbolunda geçen hafta Türkiye Amatör Milli Takımına davet edilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesporun futbolcusu Emirhan Onhan’dan sonra bir Urfalı daha davet aldı.      

Aslen Şanlıurfalı olan Semih Urfalıoğlu 2004 Yılında Kilis’te dünyaya geldi. Bu genç sporcunun soy ismi de Urfalıdır.

Semih URFALIOĞLU 20 yaşında futbol hayatına Kilis Belediyespor altyapısında başladı. Daha sonra 79 Kilisspor, Kilis Elbeylispor, Adana Vefaspor ve Edirne Uzunköprü Spor'da oynadı. Son olarak Semih Urfalıoğlu Adana Ceyhanspor'da futbol hayatını sürdürmektedir.

Urfalıoğlu’nun gençliği dolaysıyla geleceği çok parlak olan futbolcudur. Semih Urfalıoğlu genç yaşta yakaladığı bu başarıyı Türkiye Amatör Milli Takımında da sürdüreceğinin sinyallerini verdi.

Semih Urfalıoğlu, bu yıl kendi kulübünde (Adana Ceyhanspor) 23 maçtan 14 maçın yer aldı. 5 maçında ilk 11’de yer almış ve 9 maçında ise sonradan oyuna dahil olarak toplamda 694 dakika süre alarak 3’de gol kaydetmiş.

  Adana Ceyhan sporlu genç, yetenekli ve başarılı futbolcusu Semih URFALIOĞLU 2004 doğumlu (20 Yaşında) Türkiye Amatör Milli Takıma davet edildi. 20 & 26 Mayıs tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan 2024 UEFA REGİONS CUP TURNUVASINA davet edilen.

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı