ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR, ADANASPOR’A ACIMADI

Astor Enerji Şanlıurfaspor, yeni transferi Marco Paixao ile 20. Dakikada üstünlüğünü sağladı. İlk devre bu şekilde sonuçlandı. 

Ceylanlar karşılaşmanın ikinci devresinde ise oyun üstünlüğünü elinde bulundurmasına rağmen istediği goller gelmeyince alan değişikliği yaparak 70.dakikada serbest atıştan Barış Ekincier ile 2. golünü buldu. Astor Enerji Şanlıurfaspor 2 Adanaspor 0 devrem etti. Şanlıurfa spor bu sonuçla rakibini üstüne üstüne gitmeye devam etti. Konuk ekip üst üste hata yapmaya zorlandı. Astor Enerji Şanlıurfa spordan Marco Paixao ceza sahasında düşürülmesi sonucu doğan penaltıyı yine Marco Paixao kullanarak, kendisini 2. takımın 3.golunu yazarak, takımını rahatlatmış oldu. Astor Enerji Şanlıurfaspor 3 Adanaspor 0 maç böyle sonuçlanacak derken, yine yeni transfer ve taze oyuna giren kadeem Harris top bir an önünde buldu. Ceza sahasının ve yayın üzerinden düzgün vararak takımı 4-0’lık farklı sonuca taşıdı.
Astor Enerji Şanlıurfaspor aylar sonra ilk kez böyle farkı bir sonuca imza attılar. Bu sonuçla Astor Enerji Şanlıurfaspor puanını 19’a yükselterek 15.duruma yükseldi. 
Ceylanlar yine kendi evinde Bolusporu konuk edecek.           

Spor Haber: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı