BAL LİGLERİN TADI KAÇTI

BAL liginde bu sezon Liglerde yer alan ilk (1.Grup, 2.Grup, 3.Grup, 4.Grup ve 5.Grup) 5 grupta tüm takımlar liglere iştirak etmişlerdir. Bu gruplarda ihraç veya ligden çekilen takımlar bulunmamaktadır. Bölgesel Amatör Liglerden çekilen veya ihraç edilen takımların sayısı 9’u buldu.

Türkiye Bölgesel Amatör Liglerinin diğer gruplarda bulunan hangi takımlar ihraç edilmiştir.    

Zonguldak Kozlu Belediyespor [ligden ihraç] 6.Grup ilk maçtan itibaren maçlara çıkmadığı için ligden ihraç edildi.

Mersin Camspor [ligden ihraç] 7.Grup kendi evinde maçların 7.haftasın da Anamur Belediye spora 2-1 mağlup olduktan sonra maçlara çıkmayınca ligden ihraç edildi.   

Şanlıurfa Bozova Belediyespor [ligden ihraç] 8.Grup 17. Hafta ki karşılaşma olan kendi evinde Kilis Belediyespor’a 5-1 mağlubiyetin ardından maçlara çıkmadığı için ligden ihraç edildi.

Diyarbakır Çınar Belediyespor [ligden ihraç] 9. Grup 13.hafta ve ilk devrenin son maçını kendi evinde Diyarbakır Kayabağlar Beldesi Gençlikspor maçını 1-1 tamamladıktan ilk devre ki maçları tamamladıktan sonra ki ikinci devre maçlarına çıkmadığı için ligden ihraç edildi.

Diyarbakır Adaletspor [ligden ihraç] 9.Grup 9 Hafta kendi evinde Diyarbakır Bağlar spora 3-1 mağlup olduktan sonra maçlara çıkmayınca ligden ihraç edildi.

Malatya Hekimhan Belediyespor [ligden ihraç] 11 Grup 10.hafta kendi evinde Murat 2020 Gençspor’a 4-0 mağlup olduktan sonra ki maçlara katılmayınca liglerden ihraç edildi.

Tunceli Ovacık Belediye Munzurspor [ligden ihraç] 11 Grup 4.hafta Malatyaspor deplasmanında 9-0 mağlup olduktan sonra 5.hafta maçlara katılmayınca liglerden ihraç edildi. 

Sinop Boyabat 1868 Spor [ligden ihraç] 12.Grup 2.haftadan itibaren, kendi evinde Niksar Belediyespor’a 4-1 mağlup olunca maçlara çıkmayarak ligden ihraç edildi.

Çorum Osmancık Belediyespor [ligden ihraç] 12. Gruptan Liglere başlamadan maçlara katılmadı ve Liglerden ihraç edildi.

Şanlıurfa’nın BAL ligindeki üç takımından biri olan Bozova Belediye spor 17 maça çıkarak güzel bir başarı elde etti. Son 9 maça çıkmak istemedi.

Nedenleri bilinmiyor?

Şanlıurfa için bu sezon bir takımı boşa çıkmış oldu.        

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı