CEYLANLAR EVİNDE GÖZTEPE’YE BOYUN EĞDİ

Trendyol Birinci Lig'de 26. Haftasın da kendi evinde konuk ettiği Göztepe karşısında pek varlık gösteremedi. Astor Enerji Şanlıurfa spor, Göztepe’ye 1-0 mağlup oldu. 

Trendyol 1. Ligi'nin 26. haftasında Astor Enerji Şanlıurfaspor, Göztepe’yi konuk etti. Astor Enerji Şanlıurfaspor vasat bir oyun sergiledi. Göztepe iyi savunmayla kontur ataklarla oyun hakimiyetini ele aldı. Göztepe yakımı 36. Dakikada Cezayirli golcüsü Bıllal Messaoudı kafa vuruşu ile Astor Enerji Şanlıurfaspor ağlarını havalandırdı. ilk devre (45 dakika) 0-1’lık sonuçla Göztepe’nin üstünlüğü ile sona erdi.

 Göztepespor, yeni transferi ara döneminde kadrosuna kattığı Cezayirli golcüsü Bıllal Messaoudı’nin golü ile 1-0 öne geçmeyi başardı. İkinci devrede de başka gol olmayınca Astor Enerji Şanlıurfaspor sahadan boynu bükük ayrıldı. 

Astor Enerji Şanlıurfaspor’un bu sonuçla iki basamak birden inerek 16.sıra düştü. Bu hafta deplasmanda Kocaelispor 2-1’lik skorla mağlup eden, Tuzlaspor A.Ş. iki basamak yükselerek 14.sırada kendine yer buldu. Adanaspor A.Ş. ise Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalarak 15.sırada kendine yer buldu.

Astor Enerji Şanlıurfaspor, bu hafta Pazar günü deplasmanda Bitexen Giresunspor’a konuk olacak.     

 

Spor Haber: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı