Ceylanpınar’da kilitli parke döşeme ve halı saha yapım çalışmaları

Ceylanpınar ilçe merkezinde yer alan 15 Temmuz mahallesinde Dedaş, Türk Telekom ve Doğalgaz alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor. Alt yapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan sokak ve caddelerde Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Bölgede çalışmaları yerinde inceleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

15 Temmuz mahallesinde ve vatandaşların ihtiyaç duyduğu sokak ve caddelerde de çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Soylu, Ceylanpınar için canla başla çalışmaların sürdüğünü belirti.

15 Temmuz mahallesindeki kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının ardından Başkan Soylu, halı saha yapım çalışmalarını inceledi. Mehmet Akif Ersoy mahallesinde geçtiğimiz aylarda başlatılan halı saha yapım çalışmalarının yakın zamanda tamamlanması hedeflenirken, ekipler bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.