CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI URAL “HALK KARARINI VERECEK”

Şahsım ve parti olarak, Haksızlığa, adaletsizliğe, Yolsuzluk ve  yoksulluğa karşı mücadeleme devam edeceğim. Yapılan haksızlık ve adaletsizliğe Chp'nin iktidarın "dur" diyecegiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde iktidara emin adımlar ile yürüyoruz. Halkımız mevcut Hükümettin artık her yönüyle tükendiğini, yanlış politikaları ürettiğini net olarak görüyor.
Tarım Ülkesi olan Türkiye’nin, tarımdan hızla uzaklaştığını, çiftçiliğin bitirilme noktasına getirildiğini, üretimin neredeyse durduğunu görüyor. Ekonomik kriz hayatın her alanında çok ciddi anlamada sinmiş durumda, insanlar çaresiz.
Türkiye’de tek alternatif CHP’dir.
Yaşanan ekonomik sikıntıların üstüne birde deprem gelince vatandaşlar tam perişan oldular. Yaşanan depremin ardından iktidar sınıfta kaldı. Vatandaş deprem bölgesinde çok mağdur oldular. Şimdiye kadar yapılamayanlar ortada  Artık yeter buraya kadar halkımız gerçeği görüyor ve CHP yapılacak olan seçimlerde büyük fark ile iktidara gelecek"dedi.
Chp milletvekili aday adayı Ural, Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tüm anketlerde 10 puan olduğunuda sözlerine ekledi.