DEM Partisi, Haliliye İlçe Belediye Eş Başkan Adaylarından gazetemize ziyaret

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken partilerin adaylarıda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda basın ve medya organlarını ziyaret eden DEM Partisi, Haliliye İlçe Belediye Eş Başkan Adayları ve ilçe başkanı ile yönetim kurulu üyeleri Yeniurfa Gazetesini ziyeret ederek Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek ile bir süre gündeme dair sohbet ederek fikir alış verişinde bulunuldu.

Yapılan ziyaret ve çalışmaları hakkında bilgiler veren DEM Partisi Haliliye İlçe eş başkan adaylarından Suphi Yılancı, "Halkımız DEM Partisi'nin kendilerine en güzel şekilde hizmet edeceğini biliyor. Halkımızın desteğiyle başarılı olacağız." dedi. Yılancı, ayrıca DEM Partisi'nin halk arasında büyük bir ilgi gördüğünü ve bu ilginin partinin başarısına katkı sağlayacağını vurguladı.”

Yapılan ziyaret ile ilgili konuşan Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek ise, “Yaklaşan yerel seçimler öncesi parti adaylarının basın mensuplarını ziyaret etmesi çok ince bir düşünce kendilerine ve DEM Partisi yönetimine çok teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde kendilerine başarılar diliyorum. Dedi.

İSMET AGCA