DEMİR, CHP'DEN ADAY ADAYI OLDU

Sağlık il Müdürlüğünde çeşitli görevlerde bulunan  İlhan Demir Chp'den Milletvekili olmak için öncekigün aday adaylığı için müracaat etti.
Chp genel merkezinde adsy adaylığı Başvurusunda bulunan Demir Yaptığı açıklamada "Hayırlısıyla başvurumuzu yaptık. Hedefimiz daha güze bir urfa ve Türkiye içindir.
Chp Sayın Kılıçdaroğlu Genel Başkanlığında emin adımlarla iktidara geliyor. Hak, hukuk ve eşitliği Chp iktidarında sağlanacaktır.
Bizde urfa Chp kulvarında partimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Milletveli aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Gelecek için, ülkemiz ve partimiz için oldukça umutluyuz" dedo
Demir ayrıca Sel felekatinde zarar gören bütün urfa halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek "Hayatını kayıp eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, kederli Ailelerine başsağlığı, Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.
Malını kayıp eden vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Chp Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ve Belediye Başkanlarımız gerekli yardımlar için urfaya geldiler. Selin açtığı yaraları hep beraber saracağız" dedi.