ESKİ HAKEM VE SPOR YORUMCUSU AHMET ÇAKAR, ŞANLIURFALARI TANIMIYOR

Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulüp 2.Başkanı ve Gazeteci Mustafa Çadırcı’nın yoğun çalışmaları sonucu Şanlıurfa’ya bu güzel maçı getirdi. 
Türkiye Futbol Federasyonundan dün yapılan açıklamaya göre, 2022-2023 sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa müsabakası Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat:21.00’de oynanacaktır. Dedikten sonra bazı insanların işine gelmedi. Bunlardan biride son zamanlarda kendinden geçen Ahmet Çakar’ı rahatsız etmiştir. 
Ahmet Çakar, kendi üslubuyla Türkiye Futbol Federasyonundan üstte belirtiği gibi Şanlıurfa da oynanmasını hazmedemedi. X Hesabından Şanlıurfa düşmanlarının bile ağa alamayacağı kelamlarda bulundu. Aynen yayınlıyoruz. 
Birde Türkiye Futbol Federasyonun sayfasından bu maçla ilgili yazısında büyük mutluluk yayınlıyoruz. 14 yıl sonrasında gelen bu büyük başarıyı hak sahibine vermekten büyük mutluluk duyuyoruz.   
Bu güzel çalışmayı yapan Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulüp 2. Başkanı ve Gazeteci Mustafa Çadırcı’ya hakkını teslim etmemiz gerekir. Bundan sonra bu görevin Layıkıyla yerine getirmek ise tüm Şanlıurfalılara düşmektedir. 2010 Yılındaki Ziraat Türkiye Kupası Finalinde olduğu gibi aynı başarıyı göstereceğiz.
Şanlıurfalıları yapacağı güzellikle Eski Hakem ve Spor Yorumcusu Ahmet Çakar’a cevabımız olacaktır. Ahmet Çakar URFA demişti. Bizim ŞANLIURFA olduğumuzu dahi bilememektedir.
İnsanlığı da Hoş görüyü de ve sevgiyi de Öğreteceğiz.   

Spor Haber: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı