HİLVAN BELEDİYESPOR DÖRT NALA KOŞUYOR

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Hilvan Belediyespor, deplasmanda  karşılaştığı 15 Temmuzspor’u 4-2 yenerek Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj sağladı.

15 Temmuzspor galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Kulüp Başkanı Neşet Şahin, “Futbolcularımızın müthiş oyunu ile maçı almasını bildiler. Şampiyonluk yolunda önemli bir maçı daha geride bıraktık.

Bu galibiyeti sezon başından beri bizlere maddi ve manevi destekte bulunan Hilvan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz.  Bu galibiyet başlangıç olur, İnşallah sezon sonunda Şampiyonluğu ve kupayı Hilvan’a getiririz. İlçemizin Bölgesel Amatör Ligi hasretini de sonlandırmak istiyoruz” dedi.

            Başkan Neşet Şahin Kulübün Formasını İsmi yazılı Gazeteci & Spor Yazarımı Yakup Canbeyli’ye hediye etti. Yazarımız hediye için teşekkür ederek, 15 Temmuzspor, Hilvanspor Maçını sonuna kadar izleyerek, misafir takım Hilvan Belediyespor Başkanı ve yöneticilerin tebrik etti.      

Maç sonunda Hilvan Belediye spor Başkanı ve yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuları galibiyeti halay çekerek kutladılar.

Bu Sonuçla Hilvan Belediyespor puanını 24’e yükselterek liderle arasındaki puan farkını 6’ya indirdi.

 

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı