İŞADAMI KIRAN: “URFAMIZA HER ALANDAN SAHİP ÇIKIYORUZ”

Şehir’e ve Urfa halkına denmişlerin artık fayda veremeyeceğini, siyasettede bunların geleceklerinin olmadığını ifade ederek “ Urfa’da gerçekten marka isimlerimiz var. Urfa siyasette ve Bürokraside bu marka isimleri ile çok güzel yol alabilir. Urfalı bu isimler her türlü katkıyı sunar.                                                                                             Daha önce denenmiş ve şimdi tükenmiş olan bazı isimleri, birkaç internet sitesi tekrar bunları gündem taşıyor. Bunları aşmamış gerekir. Bitenin peşinde olmak bize zarar verir. Bu kişilerin, kendilerine ve Ülkeye kesinlikle faydası olmaz. Kendi değerlerimize, insanlarımıza sarılırsak Urfa çok daha kazanımla çıkar. Biz buna inanıyoruz” dedi

İşadamı ve Öğretim görevlisi Ahmet Kıran Urfa tanıtım günleri kapsamında Ankara’da Bütün sivil toplum örgütleri temsilcileriyle, Belediye Başkanlarıyla yakında ilgilendiklerini, tanıtıma gerekli olan katkıyı verdiklerini belirterek “Urfa tarihin, Kültürün, İnanç turizmin olduğu bir kenttir, Ama maalesef Turizmde istediğini alamadı, Bu tür tanıtımlar Şehir’e katma değer katar. Ankara’daki tanıtım günleri güzele geçti. Şanlıurfa Ankara Dernek Başkanımız Mustafa Kemal Alataş ve yönetimi çok güzel organize oldular. Bizlerde İşadamı olarak gerekli katkıyı sunduk. Böyle organizasyonların daha sık olması lazım. Tanımla Şehirde daha çok ilgi ve katkı kazanır “ dedi.

İşadamı Kıran,Dünya tarımının gelişimin Cumhurbaşkanı Erdoğana danışman olarak katkı sunuyor. Ukraniyada öğretim görevli olan Kıran ülke Tarımınada ciddi rol oynuyor.