Şahban Kılıç’tan, Sorgun medya’ya ziyaret

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere bölgeye giden Kılıç ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda yerel medya kuruluşlarınıda ziyaret etmeyi ihamal etmiyor.

25 yıla yakın bir zamandır Sorgun ilçesinde yayın yapan gazetenin duayen isimlerinden biri olan Durali Doğan’ı ziyaret eden Kılıç, Gazetenin çalışmaları, gündeme dair konular ve Basın sektöründe yaşanan sorunlar tartışıldı.

Yapılan ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç şunları söyledi: “Sorgun ilçesinde bulunan gazete yerel halk tarafından benimsenmiş köklü bir geçmişe sahip. 20 kitabı bulanan yazar Doğan, genellikle Yozgat Tarihi kültür sanat folklor müźik din bilim ve askerlik üzerine kaleme alarak kentin kültürüne 20 yakın eser kazandırmış. Yazar Doğan; ilçede halk tarafından sevilen bir şahsiyet olarak tanınmakta. Bizde Yeniurfa Yazı Ailesi olarak Sorgun medya çalışanlarına başarılar diliyoruz.” dedi.

Sorgun medya imtiyaz sahibi, gazeteci, yazar Durali Doğan, Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, Son kitabı "Yozgat isimler sözlüğü" adlı kitabıda Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç’a hediye etti.

MEHMET ER