15 Temmuz Mahallesinde Çalışmalar

Ceylanpınar’ın 15 Temmuz mahallesinde Dedaş, Türk Telekom ve Doğalgaz alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından tahrip olan sokak ve caddelerde Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Yaklaşık 10 gündür devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, yerinde inceledi.

Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri ekiplerinden sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Soylu, Dedaş, Türk Telekom ve Doğalgaz alt yapı çalışmalarının Ceylanpınar’a hayırlı olsun’ ‘dedi.

Yaklaşık 10 gün önce çalışmaların başlatıldığını belirten Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Bugün buraya gelerek çalışmalarımızı yerinde inceledik. Hem doğal gaz hem Telekom hem elektriklerin yer altına alınması ve biliyorsunuz 15 Temmuz mahallemiz ilçemizin en elit mahallesi, en güzel mahallesi ve ister istemez bu altyapı çalışmalarından dolayı halkımıza biraz rahatsızlık verdik inşallah bu rahatsızlığın sonunda bakım onarım uygulamalarımızı yaptıktan sonra güzel mufferrah bir mahalle olacağını göreceğiz. İlçemize hem doğal gaz hem Telekom hem elektriklerin yer altına alınması şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

15 Temmuz mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Soylu, sürdürülen çalışmalardan dolayı vatandaşlar teşekkür etti.