“Nuri bizim vekilimiz değişecek şeklimiz”

Şanlıurfalı ünlü söz yazarı Mehmet Durak Şerbetçi’nin oğlu olan Nuri Şerbetçi vekillik için temaslarda bulunuyor.

Yeniurfa Gazetesini de bu kapsamda ziyaret eden Şerbetçi Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Şahban Kılıç ile adaylık için fikir alış verişinde bulundu.

Şanlıurfa’ya hizmet için kollarını sıvayan Şerbetçi’ye birçok partiden teklifler olduğu söyleniyor. Millet ittifakınında aday olması yönünde baskı yaptığı Nuri Şerbetçi’nın hangi partiden yeva bağımsız aday olması ilerleyen günlerde belli olacak.

Yapılacak seçim ile ilgili görüşlerini açıklayan Mehmet Nuri Şerbetçi yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Ben yıllardır sanata emek vermiş bir kişiyim. Bundan sonra inşallah Şanlıurfalı kardeşlerime siyasette hizmet vereceğim. Şanlıurfa hizmet bekliyor. Vatandaşlar vekiler nerede diye dert yanıyor. Milletin canı yanmış durumda. Herkes hizmet nerde diye sorguluyor. Ben buradayım. Hizmet değil ben bu halkın hizmetçisi olacağım. Halkıma hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağım. Yapılacak olan seçimde çok taş yerinden oynayacak. Ben bu yola çıktımsa herkes kendine çeki düzen verecek hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu yola baş koyduk sözümüz söz, Şanlıurfalı kardeşlerimde gerçegi görecek halkın içinde olan biri olarak beni seçecek. Halktan uzak olanların süresi sona erdi. Millet hizmet bekliyor. Mİllet Nuri Şerbetçi'yi bekliyor." dedi.