VİRAN BAHÇEDE ALTIN BULDU

  Mavi & Beyazlı gençler ilk karşılaşmalardaki tutukluğunu giderdi. Son 3 karşılaşmada galip gelen Viranşehir Belediyespor deplasman fobisini de yenerek, karşılaştığı Osmaniye Bahçespordan 3 puanı 3 gole alarak lider geldiği yerden lider olarak evine döndü. 

  Şanlıurfa’nın Viranşehir Belediyespor’u Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta mücadele eden, üç takımdan biridir. Bu hafta çıkmış olduğu Osmaniye seferinde (ligin 7’nci haftasında) deplasmanda Bahçespor karşılaşmasına çıktı. Geçen hafta kendi evindeki maç da kendi ilinin takımlarından olan Şanlıurfa Bozova Belediyespor’u 3-0 yenerek liderliği devir aldı. Mavi & Beyazlılar, Bahçespor maçına 3 puan parolasıyla çıktı.

  Osmaniye Bahçespor karşısında güzel futbol ortaya koyan koydu. Sahadan 3 net gole 3 puanı hanesine yazdı. Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor bu sonuçla puanını 18’e yükselterek liderliğini pekiştirdi. 

  Bu karşılaşmadan sonra Viranşehir Belediyespor Teknik direktörü Bülent Güllü, Osmaniye Bahçespor maçı “Zorlu bir deplasmandan da farklı bir skorla galip gelmenin mutluluğu ile bu galibiyetten dolayı tüm futbolcularımı kutluyorum” dedi.

  Mavi & Beyazlı Şimşekler bu hafta kendi evinde saha ve seyircisinin önünde Gaziantep Aktoprak Belediyespor konuk edecek. 

Bozova Belediyespor kendi evinde Ankara Önder sporu 9-0’lık skorla mağlup ederek, geçen hafta kardeş takımı Siverek Belediye sporun tarifini uyguladı. 

Siverek Belediyespor da kendi evinde Gaziantep Nizipspor karşısında tek gole 3 puanı almasını bildi. 

    Takımlarımızdan Bozova Belediyespor, Osmaniye Bahçe spora giderken, Siverek Belediyespor ise Hatay Yayladağıspor’a konuk olacak.  

 

 

BU HAFTAKİ TOPLU SONUÇLAR 

Şanlıurfa Siverek Belediye spor     1-0 Gaziantep Nizip spor 

Şanlıurfa Bozova Belediye spor     9-0 Ankara Önder spor        

Osmaniye Bahçe spor               0-3 Şanlıurfa Viranşehir Belediye spor          

Gaziantep Aktoprak Belediye spor  0-1 Kilis Belediye spor

Kahramanmaraş Karaziyaret spor   0-1 Adıyaman Belediye spor

Kilis spor                           1-3 Hatay Yayladağı spor

Hatay Reyhanlı spor                3-0 Kahramanmaraş Kurtuluş spor