MERSİN’DE SONANDA YÜZMÜZ GÜLDÜ

Bedensel Engelliler Spor Kulübü Şanlıurfa’mızı (Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı) Basketbol dalın da en iyi temsil kabiliyetine sahiptir. Bu takımın Kulüp Başkanı ve Sporcusu olan Mehmet Veysi Fırat, bu hafta çıktığımız zorlu Mersin deplasmanında Akdeniz Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı zorda olsa 71-69 mağlup etmesini bildik. Hedefimiz olan Türkiye Süper Ligine yükselmektir. Bu karşılaşmanın kazanılmasıyla birlikte hedefimiz bir adım daha yaklaştık. Takımda yer alan tüm sporcu kardeşlerimin göstermiş olduğu çabadan dolayı kutlarım. Sporcuların üstün performanslarının yanında tribünde bizi yalnız bırakmayan vefakar ve cefakar tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.

  Şanlıurfa Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ilk beş’i Orhan, Abolfazl, Bekir, Emre, ve Muhammed şeklinde yer aldılar.

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Sporcuları maça katkıları Abolfazl 24, Orhan 14, Bekir 14, Emre 13, Muhammed 6 sayı ile katkıda bulundular.

Mersin Akdeniz Basketbol Takımı 69 Şanlıurfa Basketbol Takımı 71 şeklinde sonuçlandı.     

           

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı