CANBEYli VE AKILLI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Canbek ve Akıllı ailesinin güzel düğününe Büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Ak parti MKYK üyesi Mehmet Ali Kurt,Yeniden Refah partisi Karaköprü belediye başkan adayı Nihat Çiftçi,İyi Parti Gik üyesi Emin Yetim,Yeniden Refah Partisi İl başkanı Ahmet Yetimoğlu,Ak parti Karaköprü ilçe başkanı Sait Ağan,Ak parti Karaköprü Karaköprü Belediye başkan aday adayı Mustafa Yavuz,İş adamlarından İsmail Güneş,Orhan Gülle,Mehmet Kubat,Suphi Canbek,Muzaffer Güneş,Muhtarlar,STK başkanları katıldı

Canbek ve Akıllı ailesinin düğüne bin kişiye yakın davetli katıldı

 Düğünde halay çeken misafirlerin üsütünde Dolar ve Türk lirası Havada uçuştu

Canbek ve Akıllı ailesinin düğününde sanatçı Ekrem Şanlı sahne alarak birbirinden güzel Kürtçe ve Türkçe şarkılar seslendirerek davetli misafirlerin gönlüne hitap etti.

Damadın babası Canbeyli Aşireti Kanaat önderi Ali Canbek  burada yaptığı açıklamada " Bu mutlu günümüzü paylaşan, bizleri yalnız bırakmayan çok değerli misafirlerimize, dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ederim. Güzel günler ve anlar, dostlarla çok daha güzel oluyor. Oğlum Yunus ve gelinimiz Sena’ya ömür boyu mutluluklar dilerim.Katılım gösteren bütün misafirlerimize yürekten teşekkür ederim" dedi.

Düğün sonunda Genç çiftlerle davetli misafirler hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.