LİDER VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR BOŞ GEÇMİYOR

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta haftayı lider olarak devam eden Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, ilk devre ve tek mağlubiyetini evinde aldığı Adıyaman Belediyespor’u evinde 3-2’lik skorla mağlup ederek, ilk devrenin rövanşını aldı.
Şanlıurfa’nın 
Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Viranşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Adıyaman Belediye Spor Kulübü’nü son dakikalarda bulduğu golle 3-2 yendi.
Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, ligin 16’ncı haftasında deplasmanda Adıyaman Belediye Spor ile karşılaştı. Adıyaman’da güzel bir mücadeleye sahne oldu. Maçta gülen taraf Lider Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor oldu. Şanlıurfa Viranşehir Belediye spor, karşılaşmanın 4.dakika da ev sahibi ekipten Engin Yağmur’un golüyle 1-0 yenik duruma düştü. Yılmayan Lider Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor ataklarını sıklaştırdı. Viranşehir Belediye spor golcüleri devreye girerek, Arif Bostancı 20.dakika da 1-1’lik eşitliği yakaladı.  26.dakikada ise Mahsuni Boztepe’nin golü ile 2-1 üstünlük sağladı. İlk devre böyle bitecek derken 43.dakikada ev sahibi ekipten Muhammed İrfan Yavuz’un beraberlik golü geldi.    
İlk devre Adıyaman Belediye spor 2 Şanlıurfa Viranşehir Belediye spor 2 şeklinde sonuçlandı. 
Maçın ikinci devresinde her iki takım da kontrollü futbol oynamaya çalıştı. Genellikle gol yememe çabası güttüler. Orta saha mücadelesi şeklinde devam etti. Karşılaşma bu şekilde sonuçlanır derken, Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, 90. dakikada Salih Kazan’ın penaltıdan kaydettiği golle 3-2 öne geçti. Adıyaman Belediye spor 2 Şanlıurfa Viranşehir Belediye spor 3 şeklinde sonuçlandı.
Lider bu grupta tek mağlubiyetini ilk devre Adıyaman Belediye spor’a kendi evinde mağlubiyetini rövanşını bu hafta Adıyaman deplasmanında aldığı galibiyetle puanını 43’e yükselterek liderliğini sürdürdü. Lider Şanlıurfa Viranşehir Belediye spor, en yakın takipçileri olan Şanlıurfa Siverek Belediyespor ile Kilis Belediyespor’a puan farkını 7’ye yükseltti.
Lider Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, haftaya sahasında Kahramanmaraş Kurtuluş sporu konuk edecek.

Spor Haber Yakup CANBEYLİ (Gazeteci & Spor Yazarı)