BOZOVASPOR ŞAMPİYONLUKTA VARIM

Bozova spor bu hafta grubun güçlü ekiplerinden ve kendisi gibi Şampiyonluk parolası ile lige katılan Akçakale Belediye sporu misafir etti.

Bozova spor Başkanı Ömer Yıldırım, hafta içi tüm Bozovalılara ve taraftara seslenerek, takıma destek için ilçe stadına gelmelerini istedi. Bozovalı tüm taraftarlar ve halk bu karşılaşmada destek olmak için akın akın geldiler.

Bozova spor, Akçakale Belediye karşılaşması yoğun tezahüratlar altında başladı. Ev sahibi ekip Bozova spor yoğun atakları bir türlü golü getirmedi. İlk devre Bozova spor 0 Akçakale Belediye spor 0 şekilde sonuçlanarak soyunma odalarına gittiler.

Bozova spor ikinci devreye daha hızlı ataklarını sıklaştırdı. Bozova spor ikinci yarıda üst üst golleri bulunca durumu 2-0’lık üstünlüğe getirdi. Bu gollerden başka gol olmayınca Bozova spor 2 Akçakale Belediye spor 0 şeklinde sonuçlandı.

Bu sonuçla Bozova spor puanını 31 yükselterek grupta ikinci ile aynı puana sahip olarak paylaştılar.  

Bozova spor kulüp başkanı Ömer Yıldırım, takımı kurduğundan bu yana büyük emekler vermiştir. Bozovalılara futbolu veya sporu sevdiren bir olmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Akçakale Belediye spor galibiyetinden sonra soyuma odasında Teknik heyete ve futbolculara seslenerek tebrik ettiklerini iletti

 

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı