ŞANLIURFALI KICKBOKS MİLLİ TAKIM’DA AMA BURUK SEVİNÇ

Şanlıurfalı sporcu Emrah Yaşar Mersin İlinde düzenlenen Üniversiteler arası Türkiye Kıckboks Şampiyonasında 91 kg’da 1.olmuştur. Şampiyon Emrah Yaşar ilk defa katilim gösterdi. Kendisinde eksik olan bu madalyayı da kimseye kaptırmayarak istemedim. Benim içinde kıymetli olan Altın Madalyayı Şanlıurfa’ya getirdiği için çok mutluyum.

Şampiyon Emrah Yaşar, kazanmanın yanında bi o kadar da kırgınım dedi. Yaşar bu konuyla ilgili açıklamayı Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü olan Serhat Akagündüz’e bıraktığını belirtti. Serhat Akagündüz ise öncelikle sporcusunu tebrik ettiğini belirterek, konuya ilişkin olarak Emrah'ın kırgınlık nedeninin haklılık payı olduğunu ve üzgün olduğunu belirtti.

Serhat Akagündüz, şöyle açıklamalarda bulundu. Emrah 5 yıldır 15 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Avrupa Şampiyonluğu, İslami Olimpiyatlar Şampiyonu, 3 Dünya Kupası Şampiyonluğu ve son olarak da bu yıl Portekiz'de bayrağımızı dalgalandıran, Dünya Şampiyonu oldu. En ufak bir teşekkür tebrik mesajı bile alınmadığını, verilen sözlerin tutulmadığını ve daha birçok nedenden dolayı Şampiyon Emrah Yaşar'ın buruk bir sevinç yaşadığını ve spordan soğuduğunu dile getirdi.  Gençlerimizin geleceği bizim elimizde kamuoyunun takdirine bırakıyordum diyerek çok da konuşmak istemediğini söyledi.

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı