LİDER VİRANŞEHİR, KURTULUŞ’A ÜÇLÜ TARİFE UYGULADI

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 8.grup’ta fırtınalar koparan Viranşehir Belediyespor ligin 17. Haftasın da kendi evinde grubun güçlü ekiplerinden Kahramanmaraş Kurtuluşspor ile karşılaştı. Bu maçı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ASKF Temsilcileri, Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik ve Yöneticiler ile yoğun taraftar kitlesi izledi.

Grubun güçlü takımlarından biri olan Kahramanmaraş Kurtuluşspor karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Lider taraftarının desteğini arkasına alarak oyuna hızlı başladı. 

Viranşehir Belediye spor 25.dakikada golcüsü Arif Botancı’nın ile 1-0 öne geçti. Lider golden sonrada ataklarla rakip kaleye yüklenendi. Lider bulduğu bir çok gol pozisyonlarını değerlendiremeyince 1-0’lık üstünlükle soyunma odasına gitti. 

Lider İkinci devreye etkili futbollunu ortaya koydu. Lider Viranşehir Belediyespor 55. dakikada bir diğer nöbetçi golcüsü Furkan Temir’in golüyle durumu 2-0 yaptı. Maç bu şekilde bitecek derken, genç Salih Kazan, son dakikalarda maçın skorunu tayin eden golü kaydetti. Bu sonuçla Lider Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor 3 Kahramanmaraş Kurtuluşspor 0 şeklinde sonuçlandı.  

Lider Şanlıurfa Viranşehir Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet galibiyet sevincini tibünlere giderek taraftarlarıyla paylaştı. Bu galibiyetiyle birlikte puanını 46’ya yükselten ve en yakın takipçisine 7 puan fark yaptı. 

Maçtan sonra Lider Şanlıurfa Viranşehir Belediyesporun en büyük destekçisi olan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise “O Sene Bu Sene” dedi. Viranşehirli taraftarlar da Başkan Ekinci’ye maç oynadığı esnada sık sık sevgi gösterisinde bulundu. Belediye Başkan Salih Ekinci maçın bitimin ardından Lider Takımın Kulüp Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte soyunma odasına giderek, teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Belediye Başkan Salih Ekinci, “Beni bu sene mahcup etmediniz. Güzel sonuçlar alıyorsunuz ve lider durumdasınız. İnşallah bu sene Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor’u el birliğiyle 3. Lig’e yükseltip, halkımızın yıllar ki özlemini sonlandıracağız.” 

Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, kendi sahasında Kahramanmaraş Kurtuluşspor’u 3-0’lık tarife uyguladı. Teknik heyet ve futbolcuları soyunma odasında tebrik eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İnşallah O SENE BU SENE diyerek, El ve Gönül Birliğiyle 3. Lig’e çıkaracağız. Viranşehir’imizin 3.Lig özlemini sonlandıracağız” dedi.

Lider Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor haftaya ise deplasmanda grubun bir diğer güçlü ekibi Kilis Belediyespora konuk olacak.

Spor Haber Yakup CANBEYLİ (Gazeteci & Spor Yazarı)