EĞİTİM GÜCÜ SPOR ZİRVEYİ ÇOK SEVDİ

Süper Amatör Ligi’nde Spor ilçemiz Viranşehir’i temsil eden Viranşehir Eğitim Gücü Spor ligin 15. haftasında kendi evinde Birecikspor ile karşılaştı. Birecikspor maçında rakibine göre üstün performans sergiledi. Viranşehir temsilcisi Bireciksporu 1-0’lık üstünlükle maçı kazanmasını bildi. Viranşehir Eğitim Gücü Spor Şampiyonluk yolunda önemli bir maçı daha kazanmasını bildi.

Viranşehir Eğitim Gücüspor Teknik Direktörü Fahrettin Baydar Birecikspor’u maçını kendi evimizde alınan galibiyetten dolayı futbolcularını kutladı.

Teknik direktör Baydar Tek hedeflerinin bu ligi Şampiyon bitirip Bölgesel Amatör Ligi’nde yükselmek olduğunu söyledi. Fahrettin Baydar kalan maçlarımızı da kazanıp sezonu Şampiyonlukla bitirmeyi hedefliyoruz. İnanıyorum ki Viranşehir Belediyespor’umuz 3. Lig’e yükselecektir. Bizde Viranşehir ilçemizi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil etmek istiyoruz. Birecikspor galibiyeti Viranşehir halkına armağan  ediyoruz dedi.”

Viranşehir Eğitim Gücü Spor Kulüp Başkanı Nedim Özkan kendi evimizde Bireciksporu 1-0’lık net bir skora ile galip geldiklerini ifade ederek bu galibiyetten dolayı Teknik direktör, Ekibine ve Futbolcularımızı kutluyorum.

Viranşehir Eğitim Gücü Spor bu sonuçla puanını 36’a yükselterek liderliğini pekiştirdi. Eğitim Gücü Spor Zirveyi sevdi.

Lider Viranşehir Eğitim Gücü spor deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. Şanlıurfa’nın derbilerinde birdir. 

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı