LİDER HER YERDE LİDER

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfa’nın tecrübeli kulüplerinden Viranşehir Belediye spor grubun güçlü takımlarından Kilis Belediye sporu 2-0 mağlup ederek, Şampiyonluk yolunda önemli bir adımı daha geride bıraktı.

 Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, sezonun 18.haftasında kendisi gibi Şampiyonluk parolası ile yola çıkan Kilis Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı.

Lider bu maça galibiyet parolasıyla hazırlandı. Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, maçın 32. dakikada golcüsü Mahsuni Boztepe’nin golüyle 1-0 öne geçti.  ilk  yarıda başka gol olmayınca Lider soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle soyunma odasına gitti.

Lider Viranşehir Belediyespor İkinci devreye etkili bir futbolla oyuna başladı. Karşılaşma bu şekilde sonuçlanır derken,  Viranşehir Belediyespordan bir diğer golcüsü Mehmet Halil Daniş’in 88.dakikadaki golüyle skoru 2-0 yaptı. Karşılaşma Kilis Belediyespor 0 Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor 2 şeklinde sonuçlandı.

Bu sonuçla birlikte Lider Viranşehir Belediyespor, Şampiyonluk yolunda önemli bir virajı olan Kilis Belediyespor’u da geride bıraktı.

Lider Ligde üst üste 6’ncı galibiyetini alarak puanını 49’a yükselti.  Lider Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor en yakın takipçisi Siverek Belediyespora 7 puanlık puan farkını korudu.

Lider Viranşehir Belediyespor, bu hafta ise deplasmanda Bozova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligden çekilen Bozova Belediyespor maçını hükmen 3-0 galip sayılacak.

 

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı