HİLVAN BELEDİYESPOR, BİRECİK BELEDİYESPORA GOL OLUP YAĞDI

Şanlıurfa Süper Amatör kümede Şampiyonluk parolası ile yola çıkan Hilvan Belediyespor 18.hafta Birecik deplasmanında Birecik Belediye sporu affetmedi. Hilvan Belediyespor maçın her iki devresinde de oyun üstünlüğünü elinde tutarak sahadan 5-1’lik bir üstünlükle ayrılmasını bildi.

Hilvan Belediyespor Kulüp Başkanı Neşet Şahin, daha önce dediğim gibi Hilvan Halkı olarak biz bu yola baş koyduk. Hilvan İlçemizin Mimarı ve Halkımızın iftiharı olan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’a bu güzel galibiyeti hediye ediyoruz. Her zaman Hilvan halkının yanında olan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın yanında Hilvanlı taraftarlarımıza ve sporseverlerimiz armağan ediyoruz.

Hilvan Belediyespor Kulüp Başkan Şahin, bu güzelim sonuçla üstten kopmadığımızı futbolcu kardeşlerim gösterdi. Şampiyonluk yolunda bir önemli adımı daha geride bıraktık. Hilvan Halkı olarak bu takımı oluşturmamızda, Hilvan Gençliğine büyük önem veren ve Her zaman yanımızda bulunarak büyük katkısı sağlayan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’a Çok çok teşekkür ederiz.            

Birecik Belediyespor  1   Hilvan Belediyespor  5

 

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı