ŞANLIURFA’DA ÜÇ ŞAMPİYON, VİRANŞEHİR’DE İKİ ŞAMPİYON

Şanlıurfa Süper Amatör Liginde mücadele veren Viranşehir Eğitim Gücüspor 2023&2024 Futbol sezonun bitimine bir hafta kala Şampiyonluğunu ilan etti.

Şanlıurfa futbolunda 2023&2024 Futbol sezonu güzel geçti. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Ligden, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lige yükseldi. Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor ise Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8.Grupta Şampiyon olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lige yükseldi.   

Şanlıurfa Süper Amatör liginde 2023&2024 Futbol sezonunda mücadele eden Viranşehir Eğitim Gücüspor, bu hafta Birecik deplasmanda Birecik Belediye sporu 6-0’lık net skorla mağlup etti. Viranşehir Eğitim Gücüspor, Şanlıurfa Süper Amatör liginde 2023&2024 Futbol sezonun bitimine bir hafta kala Şampiyonluğunu ilan etti. Bu sonuçla Türkiye Bölgesel Amatör Ligine (BAL) yükseldi.

Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak 2024&2025  Futbol sezonunda ŞAMPİYONLARIMIZ Karaköprü Belediyespor’a TFF 2.Ligde, Viranşehir Belediyespor’a TFF 3.Ligde ve Viranşehir Eğitim Gücüspor’a Türkiye Bölgesel Amatör Liginde (BAL) başarılara dileriz. 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı