SİVEREK BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONU YENDİ

Siverek Belediyespor kendi evinde Şampiyonu ağırladı. Siverek Belediyespor komşu ilçe takımı olan Viranşehir Belediye sporu 2-1 mağlup ederek güzel bir galibiyet aldı. 

Şanlıurfa’nın Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 8.grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor ile birlikte Siverek Belediyespor nefes nefese Şampiyonluk yolunda uzun bir lig maratonunun ardından ipi Viranşehir Belediyespor göğüsledi. 

2022&2023 Türkiye Futbol sezonu Türkiye Bölgesel Amatör (BAL) Ligi maçlarında Play-Off Finallerine kalan Viranşehir Belediyespor Final maçında Silifkespor penaltılarla 11-12 kaybettikten sonra çok iyi hazırlanarak 2023&2024 Türkiye Futbol sezonu Türkiye Bölgesel Amatör (BAL) Ligi 8.grupta son iki haftaya girerken, ŞAMPİYONLUĞUNU ilan etti. 

Siverek Belediyespor da bu sezon olmadı. 2024&2025 Türkiye Futbol sezonu Türkiye Bölgesel Amatör (BAL) Ligi maçlarında TFF 3.lige çıkması.

Bizde Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak Şampiyon Viranşehir Belediye spora TFF 3.Ligde ve Siverek Belediye spora Türkiye Bölgesel Amatör (BAL) Liginde başarılar dileriz.   

  Spor Haber: Yakup CANBEYLİ (Gazeteci & Spor Yazarı)