Haliliye Belediyesi YRP'li Encümenler Canpolat'a Borcunu Sordu

Şanlıurfa'da neredeyse tüm ilçe belediyeleri gelir gider tablolarını ve borçlarını paylaştı. Ancak Haliliye Belediyesi borcunu hala açıklanmadı. Bu durum, kamuoyunda merak uyandırdı ve dikkatleri üzerine çekti.
Bugün yapılan meclis toplantısında yazılı başvuruda bulunan Yeniden Refah Partili Belediye encümenlerinden Av. Ahmet Tüysüz, Erdal Deniz, Hamza Çiftçi, Ali imir, Hikmet Dolap, Zeynel Tavaş, Seyfettin Demir, Salih Kırmızı yazılı dilekçeyi imzalayarak Haliliye belediyesinin 01.05/20024 tarihi itibarıyla borcu ne kadardır resmi kurum Özel sektör ve hayleye belediyemizde çalışan personellerin alacaklarının da dahil edilerek toplam borcun yasal süre gözeterek tarafımıza yazılı olarak verilmesini talep ediyoruz

Ayrıca Yeniden Refah Encümenleri 2019 yılından bu yana Haliliye Belediyesine ait satılan Gari menkullerin ve arsalarının ne kadar olduğunu, parasal olarak bedelllerinin ne olduğunu ve parasının nerede kullanıldığını açıklamasını sordular.

YRP'nin encümenleri yazılı dilekçelerinde ile Haliliye Belediyesi meclis başkanlığına sunarak. Belediye Başkanı mehmet Canpolat tarafından cevaplanması istediler.