ŞANLIURFASPOR KAZANDI AMA BEKLEDİ

            Trendyol 1.Lig maçlarının 34. Karşılaşması olan Astor Enerji Şanlıurfa spor kendi evinde Manisa Futbol Kulübünü konuk etti.

Trendyol 1. Lig’in son haftasında Şanlıurfa spor, sahasında Manisa F.K’yı 2-0 yenerek bu ligde kalmayı başardı.

Astor Enerji Şanlıurfa spor & Manisa Futbol Kulübü maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Astor Enerji Şanlıurfa spor Teknik Direktör Cihat Arslan, Basın açıklamalarda bulundu. Bu sezon en stresli bir maçın ardından sevinç bile yaşayamadığını söyledi.

Arslan, Basın toplantısına bu duygularla girmek çok önemli. Allah’a şükürler olsun halkımızı sevindirdiğimiz için çok mutluyuz. Çünkü kornalar çalınıyor, insanlar bayram yaşadı. Tabii çok değerli bir şey ama bu düşme stresi insanı öldürebilir veya bayıltabilir.

Sevinci de çok yaşadığımı söyleyemem ama huzur var Allah’a şükür.

Geçen hafta Çorum F.K. maçından önce basın aracılığıyla bir çağrı yapmıştık. Sağ olsun 30 kişiye yakın basın mensubu geldi. Konuştuk, dertleştik, durumu anlattık. Şükürler olsun herkes de o desteği verdi. Şanlıurfa’da daha önce de çalıştım, hiç bugünkü kadar güzel bir atmosfer görmedim. Kendi maçımızla ilgili yani, Türkiye Kupası ve başka maçlarda bu coşku oldu ama herkes buna katkıda bulundu. Katkı veren herkese teşekkür ederim.

İnşallah seneye rabbim yüzümüzü güldürür. Her türlü daha iyi yapılanma yaparak son haftayı böyle şampiyonluk kutlamalarıyla taçlandırırız. Bütün hayalim, ümidim bu şeklinde sözlerini tamamladı.

Astor Enerji Şanlıurfa spor bu maçı kazmasına rağmen Adana & Tek Süt Bandırma spor ve Tuzlaspor & Gençlerbirliği maçını beklemeye başladı. Bu maçlardan da güzel haberler gelince Astor Enerji Şanlıurfa spor TFF Trenyol 1.Lig’de kalmayı başardı.

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı