ŞAMPİYON DA SULAR DURULMUYOR

Şampiyon Karaköprü Belediye spor TFF 3.Ligden, TFF 2.Lige yükseldi. Şampiyon takımın kaptanı Muhammed Raşit Şahingöz alacakları için kendi adına yasal yollara başvurarak kulübe ihtarname çekti.    
Karaköprü Belediye sporun Kaptanı Şahingöz alacakları için yapılan açıklamada, sezon boyunca yaşanan sıkıntılara rağmen takımın ŞAMPİYON taraftara ve şehre hissettirmeden bu güne geldik.
Ancak, ŞAMPİYONLUK sonrası verilen sözlerin tutulmadığı belirtildi.
Şampiyon takımın Kaptanı ve Futbolcusu Muhammed Raşit Şahingöz yaptığı açıklamada; Sizlerin de bildiği üzere, sezon içerisinde pek çok sıkıntılar ile karşılaştık. Yapılan yanlışlara rağmen Ben ve Futbolcular görevimizi layığıyla yapıp ŞAMPİYON olduk. Bizim ŞAMPİYON oluşumuza üzülüp sözlerini tutmayı beceremeyen kimselerin, kupa ile poz vermekte şampiyonluk maçında şov yapmakta çok becerikli olduğunu gördük. 
Bazı yöneticilerin dahi kulübe dava açtığı yerde, sayısız bahanelerle bizleri oyalayan Başkana ve bu zor duruma düşmemizde zerre payı olan kim varsa, tüm sene boyunca ailelerimizden uzak kalarak layığıyla verdiğimiz emeğimizi yok sayan, hakkımızı bu kadar umursamaz ve ucuz görenlere hakkımız zerre kadar helal değildir.
Şampiyon takımın Kaptanı ve Futbolcusu Muhammed Raşit Şahingöz, Hakkımız olan 3 prim, 22 maç başı ve ŞAMPİYONLUK primimiz için gerekli yasal yollara başvuracağımızı bildiriyoruz dedi.

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı