ŞAMPİYON TEKRAR ŞAMPİYON, ŞANLIURFA DEPSAŞ SPOR

            Depsaş Spor Kulübü başkanı Mehmet İpek özelikle Şanlıurfa da spora büyük vererek tüm branşalar da faaliyetlerde yer almak istiyoruz. Şuana kadar Futbolda, Basketbolda, Voleybolda, Havalı silahlarda, Tekvandoda, Kick Boks ve birçok salon sporlarında gençlerimizi spor ile buluşturduğumuz için çok mutluyum.

14&19 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen 40 Ülkenin katılımı ile  2000’den Sporcunun yer aldığı WAKO KİCK BOKS TURKISH OPEN WORLD VE WAKO KİCK BOKS MEDİTERRENİAN CHAMPİONSHİP etkinliğine Şanlıurfa’yı temsilen DEPSAS Enerji Spor Kulübü olarak 11 sporcu ile katılım gösterdik.

WAKO KİCK BOKS TURKISH OPEN WORLD VE WAKO KİCK BOKS MEDİTERRENİAN CHAMPİONSHİP Turnuvasın da 4 Sporcumuz Altın, 3 Sporcumuz Gümüş ve 4 Sporcumuz Bronz Madalya kazanmıştır.

DEPSAS Enerji Spor Kulübü olarak başarılı sporcularımız;

Emrah YAŞAR Full contact 91 kg 1. Soner DİLMAÇ Low Kick contact 81 kg1. Soner DİLMAÇ K-1 Rules 81 kg 1. Yakut YILMAZ Kick Light 63 kg 1. Bedirhan ERSAYAR Full contact 54 kg 2. Maşuk BURGU Full contact 57 kg 2.     Sidar YAKUT K-1 Rules 57 kg 2. Mehmet ERİŞ Low Kick contact 67 kg 3. İbrahim Halil CEDİ K-1 Rules 54 kg 3. Yusuf Mahmut USTA Point fighting 3.

11- Haktan DOĞRU 69 kg Point fighting 3.

Bizde Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak Başkan Mehmet İpek’in nezlinde Şampiyon Gençleri ve kulübünü çalışmalarından dolayı kutlayarak başarılarının devamını dileriz.         

Spor Haberi: Yakup CANEBYLİ Gazeteci & Spor Yazarı