ELAZIĞ SPOR ŞAMPİYON

Türkiye 3.Lig Play-Off Finallerinden bir dün İstanbul Rams Park’ta yaşandı. Çimentaş Elazığspor ile 52 Orduspor F.K. arasında oynandı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar hem seyirci ve hem de futbol olarak üstün başladı. Çimentaş Elazığspor sahadan 3-0’lık üstünlükle ayrılarak Şampiyonluğunu ilan ederek, İlk olarak TFF 2.Lige Play-Off’tan adını yazdırdı.

Elazığspor teknik direktörü Bülent Yenihayat ligin 6. haftasında teknik direktörü olduğu Elazığspor ile lig sürecinde 23 maça çıktı ve 16 galibiyet 7 beraberlik alarak mağlup olmadan Play - Off oynamaya hak kazandı. 
Play-Offlarda çıktığı 3 maçta 10 gol atıp gol yemeden takımını Şampiyon yaptı.
Bölgeden insanlarımız ve Sporseverler birlikten güçlendiklerini söylediler. 
Şanlıurfalı taraftarlar sosyal medya hesaplarından kendileri Şampiyon olur gibi sevinçliler. Şanlıurfa'dan selamlar inşallah Elazığspor olarak Şampiyon oluruz.
Bir Malatyalı olarak depremde bizleri yalnız bırakmayan ekmeğinden aşından kesip bizlere gönderen komşusu açken tok gezen bizden değildir diyerek yanımızda olan Aziz Şehrimiz Elazığ’a ve Elazığspor’a yürekten başarılar.
Maçı izledim çok pozisyon kaçtı hakem her şeye düdük çaldı RİZE'den selamlar armasını sevduğum ŞAMPİYON ELAZİĞ SPOR
MUŞSPOR taraftarı olarak finalde Elazığ’a başarılar. İki doğu takımı el ele 2.Lige inşallah. 25 Mayısta Elazığspor Şampiyon oldu. 26 Mayısta Muş 2.Ligde.
Olacak olacak Elazığspor Şampiyon olacak inşallah has kardeşimiz can kardeşimiz Şampiyon olacak Gerçek Şanlıurfaspor taraftarları sonuna kadar başarılar diliyorum. ŞAMPİYON OLDU. Mühendis İbrahim Murat Canbeyli, Elazığspor Şampiyon oldu. Sıra Muşspora geldi.   
Helâl olsun Gakkoşlar Yozgat'lı olarak inş'ALLAH bir üst Lig'e çıkarsınız başarılar.
İbrahim__murat@hotmail.co: DOSTLARIMIZA ÇAĞRI;
25 Mayıs’ta İstanbul’da oynayacağımız final maçında hepinizi yanımızda görmek istiyoruz !
Sivasspor, Şanlıurfaspor, Erzurumspor, Malatyaspor, Mersin İdman Yurdu, Ankaragücü, Gaziantepspor, Bursaspor, Samsunspor Taraftarların Cumartesi Günü Rams Park Arenada oynanacak Elazığspor & 52 Orduspor  maçına İstanbul’daki tüm hemşerilerimizi kardeş takımımız Elazığspor’a destek  olmak adına Rams Park Arenaya davet ediyoruz yanınızda olacağız dostlar. 
ŞANLIURFA & ELAZIĞ; Şanlıurfa Elazığ kardeştir ebediyen kültür olarak insan olarak Şanlıurfa’yı çok seviyoruz 1.ligde görüşmek üzere dileğiyle.
Bodrumspor, Sakaryaspor, Kocaelispor, Balıkesirspor, EMS Yapı Sivasspor, Anti Sivasspor, Şanlıurfaspor 63Fanatikler, Ben Malatyaspor'luyum Malatyaspor Yeni Malatyaspor, Gaziantepspor 27 yanımızda olduklarını bildiğimiz sayamadığımız birçok takım var Elazığspor ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI için RAMS PARK da desteklerinizi bekleriz Elazığlı taraftarlar dedi.
Biz Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak, Elazıspor’u Şampiyonluğunu kutlarız TFF. 2.Ligde  başarılar dileriz. 

Spor Haber Yakup CANBEYLİ (Gazeteci & Spor Yazarı)