ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEDEN, GÜZEL BİR GELİŞME

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iştirakçisi olan Şanlıurfa Beltur A.Ş.’nin, bünyesinde hizmet veren Hamarat Eller Sosyal Tesisinin Mutfağın da sunduğu günün menüsüyle dikkat çekiyor. 

30 Mayıs 2024 tarihi itibariyle Yeşil Fasulye, Pirinç Pilavı, Un Helvası, Ekmek, Çay, Su ve Ayran’dan oluşan bu dolu dolu Menü, Self Servis ile sadece 40 TL. 
Cuma günü (31 Mayıs 2024) ise Biber Dolması, Yoğurt, Un Helvası, Ekmek, Çay, Su şeklinde ikram Self Servis ile sadece 40 TL. 
Cumartesi günü (1 Haziran 2024) ise Patlıcan Musakka, Pirinç Pilavı, Un Helvası, Ekmek, Çay, Su şeklinde ikram Self Servis ile sadece 40 TL. 
Pazar günü (2 Haziran 2024) ise Tavuk Sote, Pirinç Pilavı, Un Helvası, Ekmek, Çay, Su şeklinde ikram Self Servis ile sadece 40 TL. Dört günlük menüyü aktardık.        
Şanlıurfa Beltur A.Ş., Şanlıurfa halkına sunduğu bu ekonomik ve doyurucu menü ile dikkat çekiyor. Şehirde uygun fiyatlı ve lezzetli yemek seçenekleri arayanlar için ideal bir tercih olan Şanlıurfa Beltur A.Ş., vatandaşların beğenisini kazanıyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iştirakçisi olan Şanlıurfa Beltur A.Ş.’nin, ayrıca normal menüde bulunmaktadır. Restoran usulü Normal Menü (1) ise 200.-TL’dir.  
Bu inanılmaz fiyatlı menü, sosyal medyada büyük ilgi gördü Şanlıurfa Beltur A.Ş.'nın paylaştığı gönderi kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Şanlıurfa halkı, bu tür ekonomik ve kaliteli hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iştirakçisi olan Şanlıurfa Beltur A.Ş.’nin, tüm Sosyal tesislerinde de uygulanmasını bekliyoruz.  
Bunun yanında Ekmekleri Şanlıurfa’nın her tarafına yayılmasını vatandaşlar istiyor.
Bu lezzetli yemeklere ulaşmak için Şanlıurfa Beltur A.Ş.'yi ziyaret edebilirsiniz. 
Uygulama Perşembe gün (30 Mayıs 2024) başladı.
Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olsun.
Fiyat sizce nasıl uygun mu? 
Fiyatı ve menü konusunda görüşlerinizi Gazetemizin sitesine yazabilirsiniz.
Adres: Haleplibahçe Mahallesi 2372. Sokak No:7/C, 63200 (Halilü Rahman Dergâhı yanı “Balılıgöl” ) Eyübiye / ŞANLIURFA

Biz Yeniurfa Gazetesi olarak, daha nice yeniliklerle başarılar dileriz. 

Haber: Yakup CANBEYLİ (Gazeteci & Spor Yazarı)