ŞANLIURFA TFFHGD ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN RAHATLATICI VE GÜZEL HABER

TFFHGD Şanlıurfa Şubesi olarak zaman zaman Genel Merkez Yönetimimize Sağlık Raporu ile ilgi sıkıntılarımızı sunduk. Genel merkezimiz kayıtsız kalmayarak olumlu sonuçları tarafımıza bildirdi. Şanlıurfa Şubesi Başkanlığı tarafında Kamuoyuna yazının içeriğini aktarıyoruz, hayırlı uğurlu olsun.  

Değerli Hakem ve Gözlemcilerimiz;
Genel Merkez Yönetim Kurulumuzun Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi'yi ziyaret ettiğini ve bu ziyarette üyelerimiz adına önemli görüşmeler gerçekleştirildiğini duyurmuştuk.
En önemli sorunlarımızdan olan Sağlık Raporları ile ilgili olarak önerimiz ve taleplerimiz doğrultusunda değişikliğe gidilmiştir. Buna göre; Amatör liglerde görev alan hakemlerimiz her üç yılda bir heyet raporu ibraz etmek şartıyla, TFF tarafından hazırlanan taahhüdü imzalayarak durum bildirir (Spor Yapabilir Onaylı) tek hekimlik sağlık raporu ibraz ederek vize işlemlerini yapabilecektir.
Bizlerin önerilerini önemseyerek taleplerimiz doğrultusunda gerekli çalışmaları yapan başta TFF Başkanımız sayın Mehmet Büyükekşi olmak üzere, MHK Başkanımız Ahmet İbanoğlu'na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
Bilgilerinize sunarız.
TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu

Biz Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak, TFF Futbol Liglerinde görev alacak tüm Gözlemci ve Hakemlerimize hayırlı uğurlu olurken başarıların devamını dileriz. 

Spor Haber Yakup CANBEYLİ (Gazeteci & Spor Yazarı)