Medyatik Şanlıurfa Tarım il müdürü sınıfta mı kaldı!

Şanlıurfa olumsuz tarım haberleri ile sosyal medyada gündemden düşmüyor
Türkiyede toplamda kuduz vakasının yüzde 40 ın üzeri şanlıurfa da çıktı!
Herkes Belediyeye yüklenilirken , asli görevi kuduz a karşı tedbir almak olan
bakanlığın atadığı il müdürü kuduz vakkalarının üzerinde durmayarak ,kuduzla ilgili bir tane eğitici toplantı yapmayarak urfanın adını çıkardı! Kuduz Türkiye Gündemine düşene kadar bu konu da
Ne yaptı? Sadece turist gibi gezip bazen at üstünde  bazen puşu takıp  veya tesadüfen yolda gördüğü köylülerle resim çekti ! Biçer dövere çıkıp poz verdi! Ancak tarım il müdürünün medyatikliği resimlerde sınırlı kaldı !
1300 den fazla personele sahip il müdürünün beğeni ve paylaşımları onbeş yirmiyi geçemiyor.Asıl resim burada ortaya çıkıyor ve Bu tablo ile Urfayla uyuşmadığının resmi ortaya çıkıyor. Her ne kadar türübünlere oynasada beğenilerinin yetersiz olduğunu ve istenmediğini bakanlığın  ne zaman fark edeceği merak konusu!

Gerçek şu ki;
Tarım İl Müdürünün gerek kuduzla ilgili gerekse Anızla ilgili gerekse urfanın tarımında hayati konularda hiç bir yaraya merhem olmadığı gibi bilgilendirme veya eğitim bile düzenleyemediğidir.

Malesef
Anız yangınlarından göz gözü görmüyor anızla ilgili eğitici toplantılar yapmak yerine herşeyi güllük gülüstanlık göstermeye çalıştığını bakanlık analiz edemiyor mu?
Mera ve arazi kiralamalarındaki işgallere kulağını tıkadı!
Çiftçiler il müdürlüğünü bastıkları halde çiftçilere çözüm üretmek yerine çiftçilerden kaçmayı tercih etmesine ne demeli?
Üretim planlamasını başaramadı!
Urfayla uyuşmayan medyatik müdür için siyasiler neden sessiz urfa bu kadar mı sahipsiz kuduz vakkalarıyla ve Anız yangınlarıyla 2024 yılında Şanlıurfanın adının olumsuzluklarla anılmasından rahatsızlık duymamaları şaşırtıcı!
Bu durum akıllara 
Siyasilerin etkisiz olduğu söylentisinin doğru olduğunu getiriyor!