Açıklama gelmedi soruşturma açılmadı!

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Doç. Dr. Mehmet Reşat Ceylan, gazeteci yazar Sema Maraşlı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı "işbirlikçi" ifadesini destekledi. Ceylan, sosyal medya üzerinden Maraşlı'nın paylaşımını retweet ederek,aslında kime neye hizmet ettiğini göstermiş oldu.Yine kardeşi fetö terör örgütü üyeliğinde dolayı devlet memurluğundan ihraç edilmiş personel başkanı ömer faruk Karabulut içinde Reşat Ceylan ve ilimizde kripro sağlık idarecileri tarafından başkanlığa önerilmesi daha önce ayıklanan yapılanmanın vekillerin birlikteliğinin olmaması Ak parti il başkanlığının hesaba alınmaması ile yeniden yapılanmaya başladı.
Sayın bakan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu na soruyoruz Cumhurbaşkanımıza hakaret eden yönetim ile devam edecekmisiniz.

Solmazın atamalarda kritik noktalara yapılan görevlendirmelerde Ak parti il Başkanlığı ve vekilleri hesaba almaması Solmaz'a siyasi desteğin giderek azalttı. hatta, bazı vekiller tarafından istenmeyen bürokrat ilan edildiği, defalarca Müdür Solmaz'ın Bakanlığa şikayet edildiği, kurumsal başarının hiç olmadığı da ifade ediliyor.
Sosyal medya platformu X hesaplardan sağlık il müdürü Solmaz'a ciddi eleştiriler yöneltiliyor.
Sosyal medyada yaptığı paylaşımla tepki gösteren Zülfikar Ateş isimli kullanıcı, “Sayın tcbestepe, AbdullahSOLMAZ fetö terör örgütü ile iltisaklı olan sanliurfaism başkanlarınız için ne yaptınız. Gereken tarafınızca yapılmıyacaksa gerekeni sayın 
Ali Yerlikaya ile yeni Bakan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu tarafından yapılmasını arz ederim.” Dedi.