Yeniurfa Gazetesi’nden, Harran Üniversitesine ziyaret

Dün Üniversite kampüsünde gerçekleşen ziyarette Rektör Güllüoğlu üniversitede yeni dönem başlamadan önce yapılan çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi verdi. Sonrasında ise Başhekim Kırhan’ı ziyaret eden Kılıç ve Canbek hastane çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret ile ilgili konuşan Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç, Gösterilen  misafirperverlikten dolayı Rektörümüze ve Başhekimimize teşekkür ediyoruz, her ne olursa olsun herkesin gayesi Şanlıurfa’dır olması gerekende budur bu bilinç ile Harran Üniversitesi yeni bir döneme merhaba diyor. Eğitim toplumun gelişmesi ve ülkenin ilerlemesi için çok önemli bir unsurdur. Sayın rektörümüz ve Başhekimimiz ile yönetimleri güzel işlere imza atıyorlar üniversitemiz inşallah iki değerli yöneticimiz sayesinde daha güzel yerlere geleceğini belirtti.

Kendisine yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, kentin ve bölgenin aynası durumunda olan HRÜ Tıp Fakültesinin şuanda çok güzel işlere imza attığını ve var olan sorun ve sıkıntıları basınında desteği ile gidermeye çalıştıklarını belirtti.

HASAN GÜLER