VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR, AÇIKLAMA

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığından yapılan açıklamayı aynen veriyoruz.   

Viranşehir Belediyespor Kulübü ile ilgili kamuoyunu meşgul eden, yıllar sonra 3. Ligde mücadele edecek olan takımımıza destek olmak yerine, ortaya atılan dedikoduların daha fazla gündemleşmesini sağlayan bir takım söylentiler üzerine resmi açıklamadır;

1- Viranşehir Belediyespor hiçbir Spor kulübünün pilot takımı değildir. Bunun “aması, fakatı” yoktur. Açık ve net bir şekilde belirtiyoruz ki hiçbir takımın pilot takımı değiliz. Bu iddia kulübümüzü yıpratmak için ortaya atılmış asılsız bir dedikodudan ibarettir.

2- Başarısızlık bekleyenlerin “Transfer yapılamıyor” algısı bugün açıklamayı planladığımız bir birinden değerli profesyonel futbolcular ile birlikte zaten çökecektir.

3 - Kamp sürecine biraz geç kaldığımızı biliyoruz. Fakat yeni yönetim oluşturulurken elbette biraz zaman kaybı yaşadık. Şu an takımımız ve teknik ekibimiz 1 haftadır yoğun bir tempoyla açığı kapatmak için kamp çalışmalarına devam ediyorlar.

4 - Viranşehir Belediyespor Kulübü özellikle Viranşehir halkının on yıllardır beklediği 3.lig hasretini başarıya taşıyacaktır. Hedefimiz ve gerçekçi yaklaşımımız şampiyonluk için oynayacağımızı gösterecektir.

5 - Kulübümüzün bu başarısında bütün sporsever Viranşehirliler ve taraftar grubumuz ortaklaşacaktır. Bu bakımdan Kulüp için herkesi desteğe davet ediyoruz.

 

            Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı