ŞANLIURFASPOR’A BİR GENÇ, BİR TERCÜBELİ

Şanlıurfa futboluna Kayode hayırlı olsun.

Kayode Futbol kariyerinin son 5 yılında ülkemizde oynadı. İlk önce Süper lig'de özellikle Sivasspor, Gaziantep FK'da ve İmreniyespor başarılı sezonlar geçirdi. Golcü Futbolcu Kayode son iki sezonda beklenen performansı gösterememiştir. Kayode, inşallah Şanlıurfaspor'da gerçek kimliğine kavuşur. Ali Malle ve Ofosunun hızlı çıkışlarına cevap verecek bir oyun anlayışına sahip olması gerekir. Kayode bu sezon en az 20 gole Sarı&Yeşillilere katkı sağlayacaktır.

Şanlıurfaspor, Kayode’nin imza törenine Futbol şube sorumlumuz Müslüm Arıcı katıldı.

Şanlıurfaspor tecrübelilerin yanında gençlerde önem vermektedir. Bayern Munich Futbol kulübü alt yapısından yetişen Salih Şen ile anlaştı.

Şanlıurfa İli Halfeti İlçesi Yukarı Göklü'lü olan Şen 6 yaşından itibaren Bayern Munich alt yapısında futbola başladı. Bu sezon başından itibaren Fenerbahce alt yapısında antrenmanlara çıkan ve daha fazla süre alabilmesi için oynayabileceği takımlardan biri olan Şanlıurfaspor'a transfer oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, imza törenine Başkanımız Mehmet Giray Küçük, Başkan vekilleri Muharrem Aydın ve İbrahim Yavuzel, Futbol şubeden sorumlu başkan yardımcısı Muhittin Kelekçi katıldı.

Şanlıurfasporun bu iki transferinin Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak hayırlara vesile olmasını dileriz.

 

            Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı