SİVEREK BELEDİYESPOR’DA AÇILIŞ GÖRKEMLİ OLDU

          Şanlıurfa Siverek Belediyespor 2024&2025 yılı futbol sezonunun açılışını kurban keserek Bismillah dedi. Dün yapılan açılışta Siverek Belediyespor'da top koşturan eski futbolcular dostluk maçı yaparak renk katılar. Geçmişte Siverek Belediyespor'a hizmet eden eski futbolcular 2024&2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör ligi 3 grupta mücadele edecek olan Siverek Belediyespor'a ve Yönetimine destek vererek başarı dilediler.

Siverek Belediyespor Kulübü Başkanı Lütfü Küçükbayrak, takım olarak yeni sezonda BAL Ligi 3 Grupta mücadele edeceğiz. Takımımıza halkımız, taraftarlarımızın ve başkan yardımcılarımızın destekleriyle bugün hayırlısıyla top başı yaptık. BAL liginin Siverek'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Geçmiş dönemde futbol oynayan arkadaşlarımızın hepsini açılışa davet ederek bir dostluk maçı düzenledik. Bu maç bize bunu gösterdi ki Siverek halkımız Siverek Belediyesporla kenetlenmiştir. Bize destek vererek bizleri yalnız bırakmayan Halkımıza, Eski futbolcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Birbirinden kaliteli Futbolcuları takımımıza kazandırdık çok güzel bir takım oluşturduk. Allah'ın izniyle Şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz. BAL Ligin hayırlı olmasını dileriz dedi.”

Siverek Belediyespor sezon açılışının ardından futbolcular kısa ısınma idmanı yaptılar.

Siverek Belediyesi açılışına Belediye Başkan yardımcıları, Özel Kalem Müdürü Tamer Alhas, Siverek Belediyespor'un eski futbolcuları ve taraftarlar katıldı.

 

            Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı