TFFHGD ŞANLIURFA ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

            TFFHGD Şube Başkanlığının ve üyelerini TFFHGD Genel Merkez ve TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanlığımızca gelişen gelişmeleri üyelerinin yanı sıra kamuoyu ile paylaşım yapılarak gelişmeleri aynen aktarıyoruz.  

Saygıdeğer hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

Üst Klasman Hakemlerimizden Sn. Arda KARDEŞLER, Sn. Volkan BAYARSLAN, Sn. Cihan AYDIN ile birlikte Üst Klasman Yardımcı Hakemlerimizden Sn. Ceyhun SESİGÜZEL’in katılımıları ile Türk hakem camiası adına önemli bir buluşma gerçekleştirildi. Bu anlamlı buluşmada sevgili üst klasman hakemlerimiz, TFFHGD Genel Merkez Başkanımız Sayın İlhan ERDEM ve TFFHGD Genel Merkez Başkan Vekilimiz, aynı zamanda TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanımız olan Sayın Ferdi KARADORUK ile bir araya gelerek sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Bu görüşme sırasında hakemlik müessesesinin önemi ve camiamız üzerine derinlemesine değerlendirmelerde bulunuldu. Bu değerli toplantıda varılan ortak kanı ve altı önemle çizilen konu şudur ki: Büyük camiamızda kişiler, kurumsal kimlikten üstün değildir ve olamayacaktır. Özellikle kurumların ve kuruluşların, kişisel çıkarlardan üstün olduğu ve bu değerlerin korunmasının futbol hakemliğinin temel taşı olduğu vurgulandı. Sayın ERDEM ve Sayın KARADORUK; hakemlerin sadece sahadaki performanslarıyla değil, aynı zamanda mesleki disiplinleri ve etik anlayışlarıyla da Türk futboluna katkı sunduğunu belirterek hakem camiasının birlik ve beraberlik içerisinde daha da güçleneceğini ifade ettiler.

Toplantıda camiamızın gelişimine yönelik yeni projeler hakkında istişarede bulunuldu. Özellikle hakem camiasının profesyonelliğini arttırmak, genç hakemlerin yetiştirilmesi ve uluslararası arenada Türk hakemliğinin saygınlığını artırmak adına çalışmaların devam edeceği belirtildi.

TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak Türk hakemliğinin gelişimi için atılan adımlara hep birlikte kararlılıkla devam edecek ve bu yolda her zaman kurumlarımızın, değerlerimizin ve disiplinimizin arkasında duracağız.

Türk futbolunun geleceği için çalışmaya ve katkı sunmaya devam ediyoruz.

Saygılarımızla.

            Yeniurfa Gazetesi Spor Servisi olarak, Bu gelişmelerin “İLETİŞİMİN” Şanlıurfa Hakemliğine büyük katkı sağlayacağınındın emin olarak başarılarının devamını dileriz. 

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı