BAL LİGİN DE TFF’NİN DESTEĞİ BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2024 & 2025 sezonunda Türkiye Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) katılan tüm kulüpler için sağlanacak olan destekler belli oldu.

Yayınlanan 2024 & 2025 Sezonu Türkiye Bölgesel Amatör Lig Müsabakaları Statüsü’ne göre temsilcilerimiz Siverek Belediyespor ve Viranşehir Eğitim Gücüspor’un da yer aldığı Türkiye Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan tüm kulüplere maddi destek sağlanacak.

Buna göre Türkiye Bölgesel Amatör Ligine 2024 & 2025 Futbol Sezonunda “BAL’a” katılan tüm kulüplere müsabakalar başladıktan sonra 115 bin TL maddi katkı yapılacak.

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi “BAL” kulüplerinden kendi İllerinde düzenlenen en az 2 yaş kategorisinde lige katılan kulüplerin altyapı antrenörleri için aylık 4 bin TL’den yıllık 48 bin TL katkı yapılacak.

Deplasmanda 50 bin TL konaklama desteği, Türkiye BAL’de yer alan takımların İl sınırları dışında oynayacakları deplasman maçları için T.C Karayolu ile gidilen her kilometre başına 25 TL katkı payı ödenecek. Deplasman müsabakaları için T.C. Karayolu ölçümlerine göre tek yönde 125 kilometre ve üzerindeki mesafeye gidecek olan kulüplere konaklama desteği olarak 50 bin TL katkı payı ödenecek şeklinde açıklandı.

            Yeniurfa Gazetesi Spor servisi olarak Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 2024 & 2025 Futbol sezonunda mücadele edecek takımlarımız Siverek Belediyespor ve Viranşehir Eğitim Gücüspor’a başarılar dileriz.

 

            Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı