SURUÇ VE BOZOVA GRUP YOLLARI YENİLENİYOR

 

 

Kent merkezinde gerçekleştirdiği yol yapım, bakım, onarım ve iyileştirme faaliyetlerini ilçelerde de sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bozova’nın muhtelif yerlerinde ve Suruç ilçe kırsalındaki grup yollarında asfalt öncesi mekanik serimini gerçekleştiriyor.

 

Sorunsuz bir ulaşım şiarı ile büyük bir gelişim ve dönüşümü 13 ilçenin tamamında hissettiren Büyükşehir Belediyesi, Suruç kırsalında Aligör, Büyüksergen, Küçüksergen, Doğanbey ve Zeytindağı mahallelerini birbirine bağlayan grup yollarında sathi asfalt öncesi mekanik serimini gerçekleştiriyor. Ayrıca ekipler birçok mahallede deforme olan sulama kanalları bağlantılarını yeniden yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

 

Bozova kırsalında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kepirce, Hayraç, Saluç ve onlarca mahalleyi birbirine bağlayan grup yollarında sathi asfalt öncesi mekanik serimini gerçekleştirdi.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Suruç Saygın Mahallesi Muhtarı Adil Durmaz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür ediyoruz. Grup yollarımız yapılıyor” şeklinde konuştu.

 

Ayrıca ekipler, Suruç ilçesine bağlı kırsal Pınarbaşı, Ekili, Hacılar, Saygın ve Yoğurtçu mahallelerindeki yollarda deforme olan sulama kanalları bağlantılarını yeniden yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.