Yazar Kamile Özdemir'in Masallar Sokağı kitabı çıktı

Bu konuda bir açıklama yapan Araştırmacı yazar Kamile Özdemir şunları söyledi:

Değerli okurlarım,

Bir yazar olarak çocukları unutmadık. Üzerinde bir yıldır çalıştığımız beşinci eserimiz olan" Masallar Sokağı" kitabımız Tılsım Yayınevi'nde çıktı. Çıkan bu son kitabımız 8-12 yaş arası çocuklara hitap ediyor. Çok kısa bir süre içerisinde tüm kitap sitelerinde ve kitap raflarında yerini alacak. Ustalık dönemi eserimizin size ulaşımında emek veren Tılsım Yayınevi sahibi Salih Satı Bey'e ve çizimleri üstlenen değerli arkadaşım Damla Bostancı Hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Bu kitabımızın yolculuğunda da iki değerli insanla yol aldım. Bundan sonra da Allah karşımıza hep iyi insanlar çıkarsın inşallah.

Sevgili Ebeveynler ve çocuklar!

Yazmış olduğumuz masalların ve hikâyelerin içinde; Kido ile Bido'nun gezi macerası, Anadolu kahramanlarından Mehmetşah' ın uzak diyarlara gidip orada bir yaşam sürmesi, Sema' nın arkadaşlarına karşı yaptığı hatadan ders alması, Ali'nin her sabah anne duasıyla okula uğurlanması, Bir ülkenin bilginleri arasına giren küçük bir çocuğun hayatının nasıl değiştiği, Ömerlerin bir yazı köyde nasıl geçirdiği, Kalyan' ın kitaplara duyduğu ilginin getirdiği büyük başarı ve en son olarak iki komşu olan Halil ile Salih' in ders niteliğinde yaşadıkları bir komşuluk hikayesi anlatılmaktadır. 

Kitabın adından da anlaşıldığı gibi Masallar Sokağı'nda birçok masal ve hikayemiz var. Kitabı okuduğunuzda masallar ve hikâyeler sizi hem düşündürecek hemde eğlendirecektir. Bu macera dolu serüvenimize sizlerde katılın.Her bir kitabın çıkması bir evladının olması gibidir. "Masallar Sokağı'nda" çocuklarımızın mutlu olması dileğiyle. İyi okumalar diliyorum.