GÜler Bozova İlçe Başkanlığına Aday Oldu


Bozova manşet Gazetesine konuşan Bekir GÜLER, "Görev sürem içerisinde yaptığım çalışmalar, beni hizmet anlayışımın çıtasını daha yüksek tutmama itmiştir. Bozova AK parti ilçe Başkanlığı ile iligili  şunları söyledi. “Bozova’da Teşkilatlardan, STK’lardan ve Halktan şahsıma yönelik büyük bir baskı söz konusu oldu. Hizmet ve Allah razı olsun. Aday olmamı istiyorlar.

Bende istişarelerde bulundum. Bulunmaya da devam ediyorum. Konuştuğumuz, temas sağladığımız heşerilerimiz Başkanlığa aday olmamızı istediler. Bizde insanlarımızı kıramayız.

Bu süreçte bende varım inşallah. Bu davada ben değil, hep birlikte varız.”
Bu nedenle kendi memleketim (ilçem) olan Bozova'da siyaseten de hizmete aday oldum.

Partim tarafından, şahşıma görev tevdi edildiğinde, Bozova'nın sorunlarını aylık olarak genel merkezime bildirip takipçisi olacağım.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra gelinen noktayı iyi analiz ettiğini, özverili bir çalışma yürütüp, kırgınlıkları ve küskünlükleri hep birlikte ortadan kaldıracağımıza olan inancım tamdır. Bozova ya hizmet, Partime (ak parti)  hizmet,  Halka hizmet şiarıyla girdiğim bu yolda, hizmet çıtasını yükselteceğime, gece gündüz demeden 24 saat hizmet etme prensibi ile  çalışacağım.

Hemşehrilerimiz bana rahat ulaşabilmeleri için, telefonlarım açık olacak" dedi..