VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR, PAZAR’DA KAYBOLDU

Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, çıkmış olduğu deniz seferinin Rize Limanında Pazarspor’a konuk oldu. Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Nesine 3.Lig 3.Grup’ta bu sezon ilk kez mücadele eden Viranşehir Belediyespor, çıkmış olduğu 4.karşılaşma olan Rize Pazar spor’a karşı direnemedi. Ev sahibi ekip Pazar spor’dan Fuat Yılgın ile 5.dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.

Rize Pazarspor’un ataklarının ardı arkası kesilmeyerek, 28.dakikada yavuz Alemdar ile ikinci golünü yakaladı. Rize Pazarspor 2-0 Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor şeklinde oldu. Ev sahibi ekipten Göktuğ Yılmaz 37.dakikada 3.golünü buldu. İlk devre başka gol olmayınca Rize Pazarspor 3 – 0 Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor şeklinde ilk devre sonuçlandı.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, karşılaşmanın ikinci devresine değişiklik yapmadan başladı. Rize Pazarspor’dan Mustafa Sol 54.dakikada takımın 4.golünü kaydetti. Mustafa Sol bitime “89.dakikada” 1 dakika kala kendisinin 2.golünü ve takımın 5.golünü kaydetti. Rize Pazarspor, Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor karşılaşmasında başka gol olmayınca sonuç bu şekilde oldu. Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor çok kıymetli 3 puanı 5 gole hediye vererek boynu bükük evine döndü.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyespor, bu hafta lider Aliağaspor’u konuk ederken, Rize Pazarspor ise bu hafta yine kendi evinde Karabük İdman Yurduspor’u konuk edecek.

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı