ŞANLIURFA MEHMET GÜLLE 1.AMATÖR LİGİ BAŞLADI

            Şanlıurfa ASKF Başkanı Adnan Yükselir ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulunarak, Şanlıurfa 2024&2025 Futbol sezonu Mehmet Gülle 1.Amatör Ligi A ve B Grubu şeklin de başlatıyoruz.

Açılış maçı olan Yeni Halspor ile Şanlıurfa Fıratspor karşılaşmasına Gençlik Spor İl Müdür Vekili Nesih Çiftçi, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Sorumlusu Işlay Kebapçıoğlu Çalışkan ve bir Amatör Spor Kulüp Başkanları, Teknik Direktörler ve Taraftarlar katılım sağlandı. Açılışta konuşan Şanlıurfa ASKF Başkanı Adnan Yükselir sevincimiz gözlerimizden okunuyor.       

Başkan Yükselir, Şanlıurfa 2024&2025 Futbol sezonu Mehmet Gülle 1.Amatör Ligi bu gün 05 Ekim 2024    tarih saat 18:00’de 11 Nisan 1 Nolu Sahasında açılış maçı olan Yeni Halspor & Şanlıurfa Fıratspor maçı ile start aldı. Başta Şanlıurfa ASKF olmak üzere tüm paydaşlarımıza kazasız belasız hayırlı bir sezon olmasını temenni ediyoruz.

Şanlıurfa A.S.K.F. olarak vefa bizler için önemli değerlerimizdir. Bu nedenle her sezonumuza bir Futbol İnsanımızın ismini vermek istiyoruz. Daha önce Merhum Şanlıurfa ASKF Başkanımız Bahattin Canbeyli’yi ve Depremde Vefat eden Teknik Direktör Merhum Mustafa Abak’ın ismini vermiştik. Bundan sonra tüm değerlerimiz hatırlayarak isimlerini yaşatmak isteriz dedi.

Açılış karşılaşmasını Şanlıurfa Fırat Spor 1-0 Hal sporu mağlup etti

Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak 2024&2025 Fut bol sezonunun Amatörlerimize hayırlı uğurlu olmasın dileriz.

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı