Kaymakam Şahin den Haliliye Diş Hastanesine ziyaret

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hastane Başhekimi Mustafa Ferhat Demir ve İdari Mali işler Müdürü Ahmet Zeki Güler kaymakam Dr. Muhammed Serkan Şahin’e eşlik etti.

Hastane yönetiminden sağlık hizmetlerinin durumu ve iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Hasta ve hasta yakınlarıyla görüşerek Hastanede sunulan sağlık hizmetlerine erişim konusunda dilek temennileri dinleyerek geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Şahin ayriyeten sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. 
Sağlık Personelinin taleplerini dinleyen Kaymakam Şahin, özverili çalışmaları için teşekkür ederek, vatandaşlarımızın sağlığı için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini vurguladı.
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz Haliliye Kaymakamı Dr. Muhammed Serkan Şahin’in nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 2023 yılında hizmete giren Şanlıurfa’nın en büyük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Şanlıurfa Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde genel Anestezi ve Sedasyon ile Ameliyathane ortamında diş tedavisi ve bünyesinde son sistem cihazlar ve bağımsız havalandırma sistemiyle kurulan ve son model teknolojik cihazlarla donatılmış olan Diş protez laboratuvarı vatandaşın hizmetine sunuldu. Vatandaşlarımızın Haliliye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinden Aynı gün Alo 182 Mhrs ile randevu alınmak suretiyle tedavi olunabilmektedir” dedi.