HİLVAN’DAN TRANSFER ATAĞI

Hilvan Belediyespor 2024 & 2025 Futbol Sezonunda Şanlıurfa Süper Amatör Küme de bu sezon takımı top yekûn yenileyerek profesyonel hizmete bürünerek BAL Ligi ve 3.Ligi hedefliyoruz diyen Başkan Mehmet Garip Cızzak ufkumuz geniş Hilvanlıların istediği düzeye geleceğiz dedi.

Hilvan Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Garip Cızzak, Kırmızı Siyahlı takım olarak kaleye Hasan Kanlıdağ ve Mehmet Alıcı’ya teslim etti. Hilvan Belediyespor kaleyi emin ellere teslim ettikten sonra defansa ise İbrahim Atakay, Yunus Emre Karatay, Şeyhmus Fenerli, Kadir Eroğlu, Mazlum Gürez, İbrahim kırmızı ve Enes Karatay’a emanet etti. Hilvan Belediye Spor orta sahasına ise Şeyhmus Ceylan, Görkem Beşirik, Muhammed Perk, Veysel Sır, Yılmaz Kerteş ve İbrahim Ünal’a emanet etti.

Kırmızı Siyahlar kanatlarını da güçlendirdi. Kadir Hünerli, Furkan Katı, Muhammed Pertav ve Yılmaz Bengin takıma kattı.

Hilvan Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Garip Cızzak, Forvetimizi de güçlendirerek Haşim Alişer, İbrahim Yıldız ve Nurullah Mangal’ı takıma kazandırdık. 

Hilvan Belediye Spor Başkanı Cızzak takımı bu kadar yeniledikten sonra da en iyi hocayı da kazanmak zorundayız. Teknik Direktör olarak ise Metin Kaya ve İbrahim Halil Sert, Ferhat Ağıraraç ile yolumuza devam etmek istiyoruz dedi.

Bu hafta Hilvan Belediyespor deplasmanda Ceylanpınar Belediye spora konuk olacak.

 

Bizde Yeniurfa Gazetesi spor servisi Hilvan Belediye spor’a 2024 & 2025 Futbol sezonunda Başarılar dileriz.

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı