Sağlık Müdürü Mesaiye Siverek Devlet Hastanesinde Başladı

Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında, Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Yiğitbay ve Siverek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tarık Alpsoy İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundular.

Yaklaşık üç yüz bin nüfusa hizmet veren 210 yataklı hastanemizde Siverek halkına hizmet vermekteyiz. Siverek ilçemiz ilimizin en büyük ilçesi olup hastanemiz bu potansiyeliyle ihtiyacı karşılamaktadır.

İl Sağlık Müdürü Solmaz, hizmet başkanları, hastane yönetimi ve İl sağlık müdürlüğü teknik ve bilişim ekibi ile birlikte hastanenin tüm birimleri, Ameliyathane, yoğun bakımlar, Anjiyografi ünitesi, Endoskopi ünitesi, poliklinikler, yataklı birimler, depolar, gebe okulu işitme tarama (odyo) birimi ve Acil servisi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hastane yönetimiyle yapılan toplantıda vatandaşa sunulan sağlık hizmet sunumunda aksaklık olmaması için daha çok gayret göstermelerini istedi.

Hastanemizde çeşitli branşlarda hizmet verilmekte hem dâhili hem cerrahi branşlarda hem randevulu hem randevusuz hasta muayene edilmektedir. Acil uzmanı ve pratisyen hekimler Acil serviste her gün 7-24 hizmet vermektedir. Bununla birlikte nöbetçi çocuk (pediatri) uzmanı ve nöbetçi dâhili uzmanlarımız hastanemizde 7/24 hizmet vermektedir.MR, Tomografi, kemik dansimetre, mamografi ve röntgenlerimiz hizmet vermektedir. Bütün çalışmalarımız kalitemizi yükselterek Siverek halkına daha fazla hizmet üretmektir” dedi.