KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR, BEŞ NALA AŞAĞI DOGRU GİDİYOR

Karaköprü İlçesi Faruk Çelik Stadı'nda oynanan karşılaşmada ilk devre Şanlıurfa Karaköprü Belediye spor 0 Batman Petrol spor 1 şeklinde konuk takımın üstünlüğü ile soyunma odasına gittiler.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, karşılaşmanın ikinci devreye de kötü başlangıç yaptı. Konuk ekip Batman Petrol spordan İlk golün sahibi Omar Imeri’nin 58.dakikadaki golüne engel olamadı. Karaköprü Belediyespor 0 Batman Petrol spor 2 oldu.

Karaköprü Belediye sporun cılız ataklarına karşı konuk ekipten 63.dakikada Semih Karadeniz ile 3. golünü buldu. Ev sahibi Karaköprü Belediyespor, toparlanmak isterken, konuk ekipten Bünyamin Yürür ile 72.dakika da 4.golünü buldu. Karaköprü Belediyespor 0 Batman Petrol spor 4 oldu.

Bu karşılaşma bu şekilde sonuçlanır derken, 82.dakikada konuk ekipten Omar Imeri kendisinin 3. takımının 5.golüne imza atarak hetrik yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Karaköprü Belediye spor haftanın hezimetini yaşadı. Karaköprü Belediyespor 0 Batman Petrol spor 5 şeklinde maç sonuçlandı.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, evinde bu sezon “Kendi evinde 4 karşılaşmada da mağlup oldu” oynadığı tüm maçları kaybetmiştir.

Karaköprü Belediyespor bu sezon oynamış olduğu 7 maçın 5 tanesini kaybederek 2 karşılaşmada berabere kalarak 2 puanla ligin son sıralarında yer almaktadır. Karaköprü Belediye spor dörtnala değil beş nala ligin dibine doru gidiyor.   

 

Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor Yazarı